Νεφέλη ξύλινη καρέκλα

Ξύλινη παραδοσιακή καρέκλα εστιατορίου με ψάθα.

Καρέκλα ξύλινη κατασκευασμένη στην βιοτεχνία μας. θα σας εντυπωσιάσει με την απλότητά της! Διαθέτει αναπαυτικό κάθισμα από ψάθα ή δερματίνη που μπορείτε να επιλέξετε όπως και το χρώμα του ξύλου για να έχετε ακριβώς το αποτέλεσμα που θέλετε.

Κατηγορία: Καρέκλες ξύλινες

Επιπλέον επιλογές

Epiploexoplistiki.gr, Στρουμπάκης Γεώργιος, Ξύλινη καρέκλα κατάλληλη για εστιατόριο-καφέ μπάρ-καφενείο μεζεδοπωλείο-ξενοδοχεία-παραδοσιακά καταλύματα. Κατασκευάζεται στην βιοτεχνία μας από ξύλο οξιάς παράγεται σε ποικιλία χρωμάτων ξύλου για να έχετε ακριβώς το αποτέλεσμα που θέλετε.
Epiploexoplistiki.gr, Στρουμπάκης Γεώργιος, Παραδοσιακή ξύλινη καρέκλα από ξύλο οξιάς με δυνατότητα επιλογής χρωμάτων. Διαθέτει αναπαυτικό ξύλινο κάθισμα και  μπορείτε να επιλέξετε  ψάθα ή δερματίνη για να έχετε ακριβώς το αποτέλεσμα που επιθυμείτεEpiploexoplistiki.gr, Στρουμπάκης Γεώργιος, Ξύλινη χειροποίητη καρέκλα κατασκευασμένη από ξύλο οξιάς στην βιοτεχνία μας.Διαθέτει αναπαυτικό ξύλινο κάθισμα με δυνατότητα αλλαγής σε ψάθα ή δερματίνη που μπορείτε να επιλέξετε όπως και χρώμα ξύλου για να έχετε ακριβώς το αποτέλεσμα που θέλετε.Epiploexoplistiki.gr, Στρουμπάκης Γεώργιος, Παραδοσιακή ξύλινη καρέκλα από ξύλο οξιάς με δυνατότητα επιλογής χρωμάτων. Διαθέτει αναπαυτικό ξύλινο κάθισμα και  μπορείτε να επιλέξετε  ψάθα ή δερματίνη για να έχετε ακριβώς το αποτέλεσμα που επιθυμείτε
top